Matematik

Integrere

21. maj 2010 af 215 (Slettet)

 Er denne intergrering rigtigt? 

Vedhæftet fil: Opgave.pdf

Svar #1
21. maj 2010 af 215 (Slettet)

 mangler lige + k


Svar #2
21. maj 2010 af 215 (Slettet)

 Og denne opgave, hvor K skal bestemmes,  opgaverne er vedhæftet

Vedhæftet fil:Opgave.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. maj 2010 af NejTilSvampe

 #0 - Ja, evt. gør prøve på din lommeregner næste gang. Du glemmer dog dx i trin to. ∫e^-3x betyder ingenting uden dx'et

#2 - √x = x^0,5

F(x) = ∫2√x -1 dx = ∫2x^0,5 dx + ∫ -1 dx  +k

F(4) = -1  løs for k.


Skriv et svar til: Integrere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.