Matematik

Mat hjælp - simpel

08. marts 2005 af Tobias1234 (Slettet)
Hvad er (sqrtx+1/sqrtx)^2?

Og hvad er (1,5+den 4. rod af x)^2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2005 af Tissi (Slettet)

Du skal nok først selv komme med et forslag :-)

Svar #2
08. marts 2005 af Tobias1234 (Slettet)

Jamen jeg er virkelig lost..!! Ved ikke hvordan man opløfter den 4. rod i anden!

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2005 af MMøller (Slettet)

Hint hvad giver kvadratroden i anden?

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2005 af MMøller (Slettet)

det, som den 4. rod egentlig betyder er: sqrt(sqrt(x)) hvad tror du så det giver?

Svar #5
08. marts 2005 af Tobias1234 (Slettet)

Er det så bare kvadratroden af x?

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. marts 2005 af Duffy

(sqrtx+1/sqrtx)^2 =

(sqrt(x)+1/sqrt(x))^2 =

x+2+1/x


%%%%%%%%%%%%%%%%%%

(1.5+x^(1/4))^2 =

2.25+3.0*x^(1/4)+x^(1/2)


Duffy

Skriv et svar til: Mat hjælp - simpel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.