Kemi

Aktuelle koncentration

23. maj 2010 af 3082 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg skal finde den aktuelle koncentration af [Na^+] og [SO4^2-] i en o,5 M natriumsulfatopløsning.

Jeg har gjort et forsøg eller tre, så det ville være super skænt hvis der var en der kunne hjæpe mig:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2010 af Jmjohansen (Slettet)

Hvad har du gjort?


Svar #2
24. maj 2010 af 3082 (Slettet)

afstemt reaktionskemaet

c(Na2SO4) = 0,5

[Na2SO4] = 0M

[Na^+] = 2 *0,5 = 1 M

[SO4^-2] = 0,5 M

Sådan har jeg gjort, men jeg ved ikke om det er rigtigt? Kan du muligvis også forklare mig hvordan jeg beregner den formelle koncentration af KBr, når 2,00 g opløses i vand og fortyndes til 125 mL.? 


Skriv et svar til: Aktuelle koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.