Fysik
Isolering i Resistivtet's ligningen
09. marts 2005 af
Den.... (Slettet)
Hej har ligningen
R= (rho) *(l/A) stående vil gerne have isoleret A, men kan ikke lige umiddelbart se hvordan jeg skal gøre. håber der er nogen der kan hjælpe mig
R= (rho) *(l/A) stående vil gerne have isoleret A, men kan ikke lige umiddelbart se hvordan jeg skal gøre. håber der er nogen der kan hjælpe mig
Svar #1
09. marts 2005 af Epsilon (Slettet)
R = (rho)*L/A
(1) Multiplicér begge sider med A.
(2) Dividér R op i begge sider.
//Singularity
(1) Multiplicér begge sider med A.
(2) Dividér R op i begge sider.
//Singularity
Skriv et svar til: Isolering i Resistivtet's ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
