Almen studieforberedelse (AT)

Kilder i historie

29. maj 2010 af Bumsinden (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle,

jeg har et problem ... Da jeg engang skrev mit synopsis til mit AT projekt, har jeg ikke kunne finde nogen form for kilde ( jeg har historie som det ene fag) men nu hvor jeg skal op til eksamen her på mandag, har jeg fundet en perfekt kilde til mit projekt. Hvad gør jeg? - Skal jeg præsentere den, og snakke om den, selvom hverken censor eller min lærer har læst den før eller hvordan? :/ Jeg håber der er nogen der ved hvad man gør og vil give mit et hurtigt svar.

Fortsat god weekend. :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. maj 2010 af asad-17 (Slettet)

Hej Bumsinden

Du bliver bedømt på baggrund af din fremlæggelse og ikke din synopsis. Jeg vil da selv mene at det lyder som en rigtig god idé, for det viser bare at du har tænkt på synopsen efter at du har afleveret den. På den anden side, er det også en fordel at du præsentere noget som censor og lærer ikke kender til. Manglen på kilde-materiale kan også være en svaghed i din synopsis, hvilket du kan komme ind på under din fremlæggelse.

Generelt synes jeg ikke du skal være bekymret.

God læselyst

Asad


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. maj 2010 af Ade (Slettet)

Jeg er enig med Asad. Det kan kun være positivt, at du har fundet nyt materiale efter du har afleveret din synopsis. Min AT-vejleder sagde faktisk til mig, at det kunne være en fordel med vilje at udelade en god kilde fra sin synopsis, så man kunne påstå at have fundet den efter man havde afleveret sin synopsis og således bringe den på banen for første gang til sin eksamen.


Svar #3
29. maj 2010 af Bumsinden (Slettet)

Mange gange tak for svaret. Det lyder betrykkede. Men skal jeg så printe en artikel med ud til dem, eller er det okay, at jeg bare præsenterer den?


Skriv et svar til: Kilder i historie

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.