Matematik

Gang ind i parantesen

31. maj 2010 af mattyboy350 (Slettet)

Er der nogle der gider at vise mig hvordan man ganger ind i parantesen trin for trin.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2010 af blidaes (Slettet)

(a+b) * c =

a*c + b*c

(a+b+c) * d =

a*d + b*d + c*d

altså du ganger med alle led i parantesen.'hvis du skal gange to paranteser med hinanden, ser det således ud:

(a+b) * (c+d) = c*a + c*b + d*a + d*b


Svar #2
31. maj 2010 af mattyboy350 (Slettet)

kan du prøve at forklare det med  -2(6+3y) eller -4(-7+3b) taak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2010 af blidaes (Slettet)

-2*(6+3y) = -2*6-2*3y = -12-6y


Skriv et svar til: Gang ind i parantesen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.