Fysik

Resitivitesformlen: Brøker

31. maj 2010 af Maskinen (Slettet)

Hej Studieportalen, jeg skal eftervise resitivitesformlen der lyder R = ρ · L/A. 

Der står jeg skal vise, at R også kan vises på følgende måder: R = ρ/A · L og R = ρL · 1/A

Hvordan skal man matematisk vise, at man kan gøre som ovenstående? 

/Mikkel


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2010 af mathon

R = ρ·L·A-1

faktorernes orden er lige gyldig


Skriv et svar til: Resitivitesformlen: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.