Debat

Svar venligst!

02. juni 2010 af Abauuz

Hej alle

Er 7 over middel eller middel? og hvis det er middel, vil det sige at 4 er under middel? :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. juni 2010 af Shase (Slettet)

http://tinyurl.com/264flqe

Her står næsten alt hvad der er værd at vide om 12 trins skalaen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. juni 2010 af Seifos (Slettet)

Ja, 7 er middel. 4 er lige under og 10 lige over.


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. juni 2010 af Becky4 (Slettet)

Jeg har hørt at både 4 og 7 er middel, at 02 er under middel, 10 er ovr middel og 12 er/ næsten er fejlfrit. 


Brugbart svar (1)

Svar #4
05. juni 2010 af Seifos (Slettet)

Hvis man ser på det som at der er 5 beståede karakterer, så er 7 middelkarakteren. At 7 så oftest gives for en præstation der er "næsten 10" eller at 4 gives for en præstation der er "næsten 7" osv skyldes at karakterskalaen er ufleksibel hvis man fx sammenligner med den gamle 13-skala.


Brugbart svar (1)

Svar #5
09. juni 2010 af Roland94 (Slettet)

02 = lige bestået. 4 = middel 7 = over middel. (den gode karakter.)


Skriv et svar til: Svar venligst!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.