Matematik

Alternativ rentes rente

04. juni 2010 af MiniSara (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Skal til mundtlig matematik på tirsdag, vil i ikke hjælpe mig?

Vil gerne have den alternative rentes rente med i mine opgaver .

Opgaven er:

Hvilken rente skal 30.000 stå til hvis det skal blive 50.000 på 5 år.

Formlen er:

R=n√Kn:K-1

n =terminer

kn = slutkapital

k = kapital

Går ud fra man så skal skrive:

R=5√50.000:30000-1 ?

HVORDAN SKRIVER JEG DET PÅ LOMMEREGNER ? :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2010 af mathon

    p =  100·r = 100·((5/3)0,2 - 1)                              (  5√(x) = x1/5 = x2/10 = x0,2 )


Skriv et svar til: Alternativ rentes rente

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.