Tysk
Forskellen på de to ord: werden og bleiben?
09. juni 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg ved ikke hva forskellen er mellem de to ord? kan du hjælpe mig med det, håber også i ville give miig nogle eksempler
Svar #1
09. juni 2003 af Steph (Slettet)
Bleiben= forblive (på et sted eller i en tilstand)
ex: Vi bliver her i en time.
Wir bleiben eine Stunde hier.
Han forbliver syg.
Er bleibt krank.
Werden= blive(noget andet)
ex: Han bliver sur
Er wird sauer.
håber det var hjælp nok
ex: Vi bliver her i en time.
Wir bleiben eine Stunde hier.
Han forbliver syg.
Er bleibt krank.
Werden= blive(noget andet)
ex: Han bliver sur
Er wird sauer.
håber det var hjælp nok
Skriv et svar til: Forskellen på de to ord: werden og bleiben?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
