Matematik

eksponentiel funktioner: a kun positiv?

06. juni 2010 af Isenda (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej derude!

er der en der kan forklare dybere de grunde til hvorfor a og b i eksponentiel funktioner kun kan være positive?

mvh. 

Peter


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. juni 2010 af mathon

pr definition er
                                 ax = ex·ln(a)            Dm(ln) = R+ hvorfor a>0

               b i              f(x) = b·ax               kan da godt være negativ
men
           anvendes oftest i sammenhænge, hvor kun b>0 har relevans


Skriv et svar til: eksponentiel funktioner: a kun positiv?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.