Matematik

matematik prøve imorgen( dh/dt = 0,000184*h*(266,3-h)

06. juni 2010 af darde-disco (Slettet) - Niveau: A-niveau

  ved statens planteavlsforsøg i års har man lavet dyrkning sforsøg med elefantgræs. væksten af toårigt elefantgræs på lejrkord kan beskrives  ved differentialligningen 

dh/dt = 0,0001846*h*(266,3-h)

hvor h er højden af elefantgræsset i cm, og tiden t måles i døgn 

ved starten er højden af elefant græsset 30,5

a) bestem modellens forskrift af elefant græsset

b) efter hvor mange døgn er højden af elefant græsset 200cm

c) hvor mange døgn er elefantgræsser om at nå halvdelen af den masimale højde?

jeg skal bruge det her eksempel til imorgen i eksame. .  men jeg ved ikke hvad det gå ud på selv om jeg har lavet den i klassen så forstår jeg stadigvæk ikke hvad vi har lavet. . . 

plzzzz hjælp:)


Skriv et svar til: matematik prøve imorgen( dh/dt = 0,000184*h*(266,3-h)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.