Matematik

Eksponentielle funktioner

07. juni 2010 af MisSluis (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej
Er der nogen som kan forklare hvordan man udleder formlen til bestemmelse af grundtallet a og redegørelse for differentialkvotienten af f(x)=a^x  ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2010 af Sixmax (Slettet)

Ved ikke om du tænker på dette:

1) Bestemmelse af a

y = a^x <=> xrod(y) = a

2) Differentialkvotienten

(har vedhætet en udledning jeg lavede for et stykke tid siden og fik godkendt.)

Vedhæftet fil:udledning.png

Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.