Matematik

begreberne absolut tilvækst og relativ tilvækst.

10. juni 2010 af camillat02 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået et spørgsmål, som jeg håber på at få noget hjælp til...
Jeg skal forklarer begreberne relativ- og absolut tilvækst? - nogle der kan hjælpe mig med det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2010 af Argus (Slettet)

Den absolutte tilvækst, er den faktiske størrelse af din tilvækst. Den relative er et mål for hvor stor tilvæksten er, i forhold til hvor man startede.

Lad os sige du har to værdien, 1000 og 900.

Den absolutte tilvækst, er på 1000-900=100.

Den relative tilvækst, er på (1000-900)/1000=100/1000=10%.


Svar #2
10. juni 2010 af camillat02 (Slettet)

Dvs. at den absoluttet tilvækst er forskellen mellem de værdier jeg har, altså skrevet med rellee tal.

og at den relative tilvækst er forskellen i mellem de værdier jeg har, altså skrevet som procent.


Skriv et svar til: begreberne absolut tilvækst og relativ tilvækst.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.