Matematik
polunomiers division
14. marts 2005 af
MarieB (Slettet)
Jeg har en polynomiumsbrøk f(x)=(x^2-7x)/x
Men hvordan dividerer jeg når jeg kun har x i nævner???? er helt lost:-(
Men hvordan dividerer jeg når jeg kun har x i nævner???? er helt lost:-(
Svar #1
14. marts 2005 af Lurch (Slettet)
del den op i to brøker
f(x)=(x^2-7x)/x
f(x)=x^2/x - 7x/x
f(x)=x - 7
f(x)=(x^2-7x)/x
f(x)=x^2/x - 7x/x
f(x)=x - 7
Svar #2
14. marts 2005 af Lurch (Slettet)
eller sæt x uden for parentes. samme princip
f(x)=(x^2-7x)/x
f(x)=(x(x-7))/x
f(x)=x-7
f(x)=(x^2-7x)/x
f(x)=(x(x-7))/x
f(x)=x-7
Svar #3
14. marts 2005 af MarieB (Slettet)
FEDT NOK! havde jeg slet ikke tænkt på.... tusind takker for hjælpen, du:-)
Skriv et svar til: polunomiers division
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
