Matematik

Beskriv sammenhængen.

14. juni 2010 af detskønt (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beskriv sammenhængen mellem finansiel regning og eksponentielle funktioner?

 

håber i kan hjælpe mig.

 

På forhånd tak. 

 

 

 

H

</o:p>


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2010 af mathon

                                             f(x) = b·ax                 som for a>1
kan udtrykkes                       f(x) = f(0)·(1+r)x          
eller                                      fx = fo·(1+r)x               når der er tale om kapitalberegning
bliver til                                 Kx = Ko·(1+r)x            som når x altid er hel udtrykkes som n(umerous)

                                             Kn = Ko·(1+r)n
 


Svar #2
14. juni 2010 af detskønt (Slettet)

 Hvordan kan man beskrive det med ord? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2010 af mathon

       kom ind på begreberne:

                                                        •  fremskrivningsfaktor

                                                        •  kapitalfremskrivning

                                                        •  procentisk vækst / rente

                                                        •  rentes rente

                                                        •  kapitalfordoblingstid

                                                                                                                      og redegør for deres betydning


Svar #4
14. juni 2010 af detskønt (Slettet)

 Kan slet ikke få sammensat en sætning. 

Men tak (:


Skriv et svar til: Beskriv sammenhængen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.