Matematik

funktioner bestem f(8)

20. juni 2010 af sommerfugl00 (Slettet) - Niveau: C-niveau

3c) To funktioner f og g er givet ved f(x)=x2−7x+16 og g(x)=x+1.
a) Bestem f (8) .

jeg kan simpelthen ikke huske hvordan man gør det her? nogle der lige vil fortælle det hurtigt.


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. juni 2010 af NejTilSvampe

f(x) = x2 - 7x+16 

f(8) = 82-7*8+16


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. juni 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 hmm hvis du kun skal bestemme f(8), vil du ikke bare sætte 8 ind på x's plads ? 

f(x)=x2−7x+16 <=> f(8) = 82−7*8+16 = 24


Svar #3
20. juni 2010 af sommerfugl00 (Slettet)

guud ja, så enkelt! tusind tak for jeres hurtige svar :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. juni 2010 af 2007xMVK (Slettet)

 så lidt :-)


Skriv et svar til: funktioner bestem f(8)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.