Matematik

integration

06. august 2010 af Smail K (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej..

Hvordan vil man kunne integrere sådan en funktion

f(x)=sin(x)*cos(x)*x 

har prøvet med partiel integration men det går ikke, håber nogen har noget at bidrage med. 

noget siger mig at det er det samme som dette udtryk cos2(x)-sin2(x)*x, men er ikke sikker på det


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. august 2010 af mathon

             f(x) = sin(x)·cos(x)·x = (1/2)·(2·sin(x)·cos(x))·x = (1/2)·x·sin(2x)

og derefter partiel integration


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. august 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_91.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. august 2010 af mathon

rettelse af tastfejl

se

Vedhæftet fil:integral_91.doc

Svar #4
06. august 2010 af Smail K (Slettet)

tak skal du ha :) 


Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.