Matematik

bestem løsning til x*y+y'=0

11. august 2010 af beer (Slettet)

Har brug for hjælp!!!

Bestemt samtlige løsninger til x*y+y'=0  ; x>0

Kan i give et hint til hvad jeg skal gøre.. ? Mange tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2010 af mathon

begynd med at
multiplicere med
                                  e½x^2
på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. august 2010 af mathon

se
 


Skriv et svar til: bestem løsning til x*y+y'=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.