Matematik

(m^2-9)*x=m+3 ( ked af to tråde i træk)

11. august 2010 af Matematikgym (Slettet)

Vil gerne stille et bonus spørgsmål, som jeg nu har siddet med i et stykke tid..

Jeg skal finde løsningsmængden i x for ethvert m:

Der er mange opgaver, men tager bare en tilfældig.. (m^2-9)*x=m+3

Jeg vil gerne vide hvad fremgangsmåden er, resultatet vil være fint, men forståelsen er mere vigtig
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2010 af mathon

                 m2 - 9   =   m2 - 32   =   (m+3)(m-3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. august 2010 af mette48 (Slettet)

se den anden tråd


Skriv et svar til: (m^2-9)*x=m+3 ( ked af to tråde i træk)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.