Matematik

Gør rede på ?

15. august 2010 af Loller281 (Slettet) - Niveau: C-niveau

min lærer har givet mig en opgave og er kan simpelthen ikke finde ud af den, det er sikkert en helt vildt nem opgave, men jeg er ikke den stærkeste i matematik.

Følgende tabel angiver antal landbrugsejendomme i Danmark i tusinder i årene 1963-1971.
År
1963
1964
1965
1966
1967
1968
1969
1970
1971
Antal i tusinde
183
177
173
166
159
153
146
140
136

Gør rede for, at udviklingen i antallet af landbrugsejendomme i denne periode afhænger lineært af tiden.

jeg ved virkelig ikke hvad der menes .

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2010 af mathon

lineær regression


Svar #2
15. august 2010 af Loller281 (Slettet)

burde jeg vide hvad det er ? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2010 af mathon

sæt tiden = 0 ved år 1963

og afsæt data i et koordinatsystem

bestem a og b

i             y = ax + b


Svar #4
15. august 2010 af Loller281 (Slettet)

det kan godt være jeg lyder dum .. men jeg er fuldstændig lost i mat.

når du siger sæt tiden = 0 ved år 1963 ... hvad mener du helt præcis med det ?


Svar #5
15. august 2010 af Loller281 (Slettet)

nååååår jeg forstår det nu ... det skulle lige komme tilbage :D


Skriv et svar til: Gør rede på ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.