Tysk

MEGET få ord på tysk. HJÆLP!

16. august 2010 af cllsLkh (Slettet)

Hej.

Jeg har nogle spørgsmål om tysk.

1)

Fugl på tysk hedder: Vogel

Men jeg vil gerne sige: Fugle

Hvordan siger man det så i flertal? Altså, fugl, fugle.

2)

Hvordan siger man "hendes" ?

fx. Hendes hår er sort.

Jeg håber at du vil hjælpe, og det vil jeg blive meget glad for! :-)

Mvh. cllsLkh


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2010 af Bankier (Slettet)

Du finder først kønnet på ordet fugl. og ser om det bøjes reglmæssigt eller ej 

1)

der Vogel  = fuglen

fugle = Vögel


Svar #2
16. august 2010 af cllsLkh (Slettet)

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2010 af Stygotius (Slettet)

 2.  hendes hår er sort  =  ihr Haar ist schwarz


Skriv et svar til: MEGET få ord på tysk. HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.