Matematik

3. ordens differentialligning

19. august 2010 af lukasjensen1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Der er en opgave, der driller mig. Det vil være værdsat, hvis nogen kan give svaret på den:
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=820769

1) Der skal findes en fundementalmatrix Ω(t) for løsningen til det homogene problem og Ω-1 skal derefter beregnes.

2) Den næste opgave er, at løse det inhomogene problem af første orden givet ved:

x'1=x2

x'2=x3

x'3=-4x2 + 4x3 + 25 sin t
 


Svar #1
24. august 2010 af lukasjensen1 (Slettet)

Er der nogen, der kan svare på det? Jeg vil meget gerne forstå det inden eksamen på torsdag.


Skriv et svar til: 3. ordens differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.