Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen

22. august 2010 af Pernille6 (Slettet) - Niveau: B-niveau

a=f(x)=5x+1/x

Hvad giver det differentieret?


Svar #1
22. august 2010 af Pernille6 (Slettet)

p(2,f(2))


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. august 2010 af Isomorphician

f'(x) = 5 - (1/x2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. august 2010 af Krabasken (Slettet)

Tangentigningen bliver y = (f ' (2)) * (x - 2) + f (2).

Udregn og redcer.


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.