Matematik

Bestem værdien og reducer

25. august 2010 af martinweber (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Bestem værdien af (x+h)^2 - h(h+2x), når h=2 og x=3, og reducér udtrykket, (x+h)^2 - h(h+2x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt først værdierne for h og x og ren udtrykket ud. Reducer dernæst det algebraiske udtryk ved at gange parenteserne ud og reducere.


Svar #2
25. august 2010 af martinweber (Slettet)

 (3+2)^2-2*(2+2*3) = 9

5^2-2*8 = 9

Hvad så mere ? :-) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Reducer nu udtrykket (x+h)2 - h(x+2x) ved at gange parenteserne ud.


Skriv et svar til: Bestem værdien og reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.