Matematik

beregn vinkel C og D - hjælp ;s

25. august 2010 af Peterhansen92 (Slettet)

I firkant ABCD er |AB| = 6,1, |BC| = 8,9 og |AD| = 5,2. Endvidere er vinkel A = 90 grader og vinkel B = 122 grader.

a) Bestem længden af hver af diagonalerne BD og AC.

BD = 8,015 og AC = 13,19

b) beregn hver af vinklerne C og D i firkanten,    se ved hæftet fil !

hjælp tak

Vedhæftet fil: trekant ABCD.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
25. august 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme opgave som i din tidligere tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=878545 

hvor du også fik hjælp til bestemmelse af vinklerne. Fortsæt nu diskussionen i den tråd.


Skriv et svar til: beregn vinkel C og D - hjælp ;s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.