Matematik
Integration
28. marts 2005 af
LillePer (Slettet)
Hej derude!
Sub eller partiel, kan ikke blive enig med mig selv om, hvad det skal være idet det ikke synes at gå op.
f(x) = e^x * (1-e^x)^(1/2)
Umiddelbart ligner det partiel, skal bruge stamf til at beregne areal
Mvh Per
Sub eller partiel, kan ikke blive enig med mig selv om, hvad det skal være idet det ikke synes at gå op.
f(x) = e^x * (1-e^x)^(1/2)
Umiddelbart ligner det partiel, skal bruge stamf til at beregne areal
Mvh Per
Svar #1
28. marts 2005 af allan_sim
Man skal ikke lade sig snyde af det umiddelbare :-)
Hvis du substituerer med t=1-e^x, så har du, at dt=-e^x dx.....
Skriv igen, hvis det er uklart.
Hvis du substituerer med t=1-e^x, så har du, at dt=-e^x dx.....
Skriv igen, hvis det er uklart.
Svar #2
28. marts 2005 af LillePer (Slettet)
jo, har også før regnet følgende ud men...
int e^x * t^(1/2) * (1)/(-e^x) dt
e^x æder hinanden, således at man kan sætte -1 ud foran int eller?
int e^x * t^(1/2) * (1)/(-e^x) dt
e^x æder hinanden, således at man kan sætte -1 ud foran int eller?
Svar #4
28. marts 2005 af LillePer (Slettet)
aha, det var grænserne, det er fejlen, har glemt selvfølgelig at ændre grænser, som man skal ved integration. Tak, - nu har jeg indset fejlen
Per
Per
Skriv et svar til: Integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
