Matematik

isoler d

31. august 2010 af sabinesn (Slettet)

isoler d i

R= (4*P) / (π*d^2) * l


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. august 2010 af Isomorphician

Hvor meget står under brøkstregen?


Brugbart svar (2)

Svar #2
01. september 2010 af AskTheAfghan

R= ((4*P) / (π*d^2)) * l

Divider med l på begge sider..

R/l= (4*P) / (π*d^2)

Gang med d^2 på begge sider..

d^2*(R/l)= (4*P)/π

Divider med (R/l) på begge sider..

d^2= [(4*P)/π]/(R/l)

Sæt kvadrarødder på begge sider

√d^2= √[(4*P)/π]/(R/l)

Så, har du fundet dit resultat..

d= √[(4*P)/π]/(R/l)


Svar #3
01. september 2010 af sabinesn (Slettet)

jeg siger tusind tak :)


Skriv et svar til: isoler d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.