Matematik

Procent

01. september 2010 af cllsLkh (Slettet)

Løn:

Praktikuger: 1581 kr. pr. uge

Skoleperioder: 1243 kr. pr. uge

Fra første til andet uddannelsesår stiger ugelønnen således:

- I praktikuger med 15,7 %

- I skoleuger med 23 %

Er der nogen der kan give en forklaring på hvordan man skal regne det ud?

Det vil jeg bliver meget glad for!


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2010 af Clickx (Slettet)

Praktikuger:

15,7/100*1581 = 248,217 kr. - så meget ekstra tjener han i det nye år

1581 + 248,217 = 1829,217 kr. - det er hvad hans nye løn er i praktikugerne

_____________________________________________

Skoleuger:

23/100*1243 = 492,89 kr. - så meget ekstra tjener han i det nye år

1243 + 492,89 = 1735,89 kr. det er hvad hans nye løn er i skoleugerne

_______________________________________________

Håber det hjalp lidt


Svar #2
01. september 2010 af cllsLkh (Slettet)

Mange tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2010 af Clickx (Slettet)

Nu har jeg kun antaget, at procentdelen som lønnen stiger er prodentdelen af den gamle løn, så jeg ved ikke om det er rigtigt, jeg ved kun det er sådan man regner det ud, og ikke om det er det rigtige resultat da man ikke har fået mange informationer til at hjælpe dig :)

-


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.