Matematik

Matematik - isolering af t i formlen...

02. september 2010 af char3361 (Slettet) - Niveau: B-niveau

er der nogen der kan hjælpe mig med isolere t i denne formel?

a=(4π*r)/t^2

på forhånd tak. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2010 af Isomorphician

a = (4π*r)/t2 ........... gang med t2 på begge sider

a*t2 = 4π*r ................ del med a på begge sider

t2 = (4π*r)/a .......... tag kvadratroden på begge sider

t = ±((4π*r)/a)


Svar #2
03. september 2010 af char3361 (Slettet)

super! mange tak. :)


Skriv et svar til: Matematik - isolering af t i formlen...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.