Matematik

Vektor! (Let)

29. marts 2005 af phasio (Slettet)
Jeg har koord. sættene til A og B... og jeg skal nu finde vektor AB, er det bare x1+x2, y1+y1?

Tak! Det er længe siden jeg arbejdet med vektorer... det er en af de irriterende små ting jeg lige har glemt..


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2005 af Damon (Slettet)

A(x1,y1) og B(x2,y2)
vektor AB=(x2-x1,y2/y1)

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2005 af Damon (Slettet)

slutpunkt minus startpunkt

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2005 af staehr (Slettet)

Du skal trække A fra B, dvs. (x2-x1, y2-y1).

Oki?

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2005 af staehr (Slettet)

Hov, jeg blev overhalet ;0)

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. marts 2005 af Mads123 (Slettet)

Okay nu er jeg ikke med. Ville gøre ligesom #0. Det må vidst være en misforståelse et sted, da jeg ikke mener jeg er forkert :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. marts 2005 af staehr (Slettet)

#5 Tag et eksempel:
A(2,3) og B(6,4)

Vil du mene, at
AB = (2+6,3+4)=(8,7) ?

Tror du ikke, du mener
A+B = (x1,y1)+(x2,y2) = (x1+x2,y1+y2) ?

Det sidste er rigtigt nok, men det var for mig at se ikke det, der blev spurgt om...

:0)

Skriv et svar til: Vektor! (Let)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.