Matematik

vektor - hjælp

07. september 2010 af nicolairasmussen (Slettet)

I et koordinatsystem med begyndelsespunkt O er punkterne A,B og C for alle tal t må ikke være 0 bestemt ved

OA = (2t , -3t) , OB = ( 1+ 5t , 1 + 2t) og OC = ( 1 + 3t , 1 + 4t)

a) Beregn den værdi af t, for hvilken OA⊥OB

Den har jeg fået til 0, 1/4

b) beregn den værdi af t, for hvilken punkterne A , B og C ligger på en ret linje.

Hvordan løses opgave b ,s ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2010 af peter lind

Hvis de skal ligge på en ret linje skal  skal for eks. vektorerne AB og AC være parallelle


Skriv et svar til: vektor - hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.