Matematik

ligning

08. september 2010 af alibaba1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg har en ligning opgave som jeg ikke kan løse.

er der ikke nogen, der vil løse den og skriv hvordan man gør.

3x(x-1)+4=27 - x

tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2010 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=885085

Én tråd er nok


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2010 af pederdingo93 (Slettet)

 3x(x-1)+4 = 27-x

3x^2 - 3x + 4 = 27 - x

3x^2 - 2x - 23 = 0

og du har dig en andengradsligning ;)


Svar #3
08. september 2010 af alibaba1 (Slettet)

de kan ikke pass fordi x=5

3x+3+4=27-x

4x=20

divder med 4  =x=5


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2010 af pederdingo93 (Slettet)

 du har også skrevet en anden ligning i dit første indlæg. :)


Svar #5
08. september 2010 af alibaba1 (Slettet)

de er bar de samme opgave undskyld

men ka de pas at x=5


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2010 af pederdingo93 (Slettet)

ja, det passer vist. 


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

I stedet for at rode os igennem en forkert opgave i to tråde (her og https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=885085 ) skulle du holde diskussionen i een tråd og formulere opgaven ordentligt. Du spilder jo vores tid med at løse en opgave, som slet ikke er den, du sidder med.


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.