Matematik

POTENS

09. september 2010 af Rafl (: (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan reducerer man:

(4^8)*(2^14)*(32^6)/(8^6)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 -- Prøv at sætte parenteser og brug faciliteterne i redigeringsboksen til at gøre det lidt mere overskueligt.

Det er ikke klart, hvad 4^*2^14 skal betyde .


Svar #2
09. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

Var det bedre?#1
 

#0 -- Prøv at sætte parenteser og brug faciliteterne i redigeringsboksen til at gøre det lidt mere overskueligt.

Det er ikke klart, hvad 4^*2^14 skal betyde .


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2 -- Ja, nu er det mere klart. Og se din anden tråd for fremgangsmåden.

48 · 214 ·326 / 86 = 216 · 214 · 230 / 218 = 216+14+30-18 = 242


Skriv et svar til: POTENS

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.