Matematik

Bestem den afledede af følgende funktioner uden brug af lommeregner

11. september 2010 af [email protected] (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Jeg har brug for hjælp til følgende ligninger:

f(x)=5x^5+4x^4-3x^3

g(x)=√x/5+6/x

h(x)=7-12x+4√x

Håber i kan hjælpe.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2010 af peter lind

Du skal bruge at (f(x)+g(x))' = f'(x)+g'(x) samt at (a*xn)' = a*n*xn-1


Skriv et svar til: Bestem den afledede af følgende funktioner uden brug af lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.