Matematik

Opløse ligninger i faktorer

15. september 2010 af ziggyagge (Slettet)

Hej

x^2+10x+25

har virkelig brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2010 af Isomorphician

Kig på dine kvadratsætninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2010 af mathon

                                                 x2 + 2·x·a + a2 = (x+a)2

                        x2 + 10x + 25 = x2 + 2·x·5 + 52 = (?+?)2


Svar #3
15. september 2010 af ziggyagge (Slettet)

(x+5)^2???


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. september 2010 af Isomorphician

Ja.


Svar #5
16. september 2010 af ziggyagge (Slettet)

Mange tak:D


Skriv et svar til: Opløse ligninger i faktorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.