Matematik

Areal og rumfang

16. september 2010 af averoma24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. nu har jeg siddet med de her to opgaver i hundrede år og prøvet på at løse dem. men det går bare ikke.

opgaverne hedder:

tegn grafen for funktionen g(x)=kvadratrod(x+1) i intervallet 0 < x < 3

a) bestem arealet af området, som afgrænses af grafen for g(x), y-aksen samt linjen med ligningen y = 2

b) bestem rumfanget af det område, der fremkommer, når dette område drejes 360grader om x-aksen

need some help!! :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2010 af mathon

...hvad har du fundet ud af?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. september 2010 af mathon

b)

                                     A = 6 - 03 √(x+1)dx

                


Skriv et svar til: Areal og rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.