Matematik

3 ligninger med 3 ubekendte

17. september 2010 af 1003fohlmann (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg sidder med en opg i matematik, som jeg ikke kan finde ud af. Jeg håber i kan hjælpe mig. Opgaven lyder således:

Du skal bestemme grundmængden og x,y og z i ligningerne:

c)

(|) 4(x+6)/5(5+y)=1

(||) 4(3+z)/3(y-1)=1

(|||) 3(3z+5)/4(2x-3)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2010 af Duffy

Hvilket tal må man ikke dividere med?!


Svar #2
17. september 2010 af 1003fohlmann (Slettet)

Det er de eneste informationer man får i bogen


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. september 2010 af mathon

se
 


Svar #4
17. september 2010 af 1003fohlmann (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: 3 ligninger med 3 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.