Matematik

Trigonometri

18. september 2010 af 1003fohlmann (Slettet)

Hej :)

Jeg skal lave en opgave, hvor jeg ikke kan komme videre.. Den hedder således:

Gør rede for de trigonometriske relationer for retvinklede trekanter og gennemfør beviser for relationerne. 

Mener du så at jeg skal gøre rede for formlerne sin(A)=a/c sin(B)=b/c cos(A)=b/c cos(A)=a/c tan(A)=a/b tan(B)=b/a? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2010 af kieslich (Slettet)

Ja.


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.