Matematik
Procent
03. april 2005 af
LiL-H (Slettet)
Jeg kan finde ud af hvor stor en procentdel af et år jeg bruger på at sende sms.
Jeg bruger 60,83 timer om året på at sende sms'er.
60,83 / 24 = 2.5
2.5 * 365 = 912,5 / 100 = 9 %
Er det rigtigt?
Jeg bruger 60,83 timer om året på at sende sms'er.
60,83 / 24 = 2.5
2.5 * 365 = 912,5 / 100 = 9 %
Er det rigtigt?
Svar #1
03. april 2005 af Lurch (Slettet)
nej det er ikke helt rigtigt
100% * 2,5 dage / 365 dage = 0,7%
100% * 2,5 dage / 365 dage = 0,7%
Svar #2
03. april 2005 af LiL-H (Slettet)
Hmm.. Hvordan kan man vide hvad man skal gange og dividere?
F.eks jeg havde gjort sådan her
2.5 dage * 365 dage / 100% = 9%
men det var jo ikke det rigtige svar :S
F.eks jeg havde gjort sådan her
2.5 dage * 365 dage / 100% = 9%
men det var jo ikke det rigtige svar :S
Svar #3
03. april 2005 af Lurch (Slettet)
du skal vide hvor stor en andel din sms tid er ud af et helt år, dvs du skal dividere
2,5 dage ud af 365 dage
2,5/365
Det vil du gerne have i procent, så gange man det med 100%
2,5 dage ud af 365 dage
2,5/365
Det vil du gerne have i procent, så gange man det med 100%
Skriv et svar til: Procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
