Fysik

Bevægelse med Konstant

22. september 2010 af Fastnik (Slettet) - Niveau: B-niveau

For en bestemt bus der starter, er stedfunktionen de første 10 s giver ved
s(t) = 0,38 m/s^2 * T^2
Bestem hastighedsfunktionen og øjebliksaccelerationen for bussens bevægelse.

Nogle speciele Formeler evt ? HELP


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2010 af Erik Morsing (Slettet)

v(t = S'(t) og a(t ) = S''(t)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2010 af jleacht (Slettet)

du skal differentiere s(t)funktionen to gange:

v(t) = ds/dt =?

a(t) = dv/dt = d^2 s/dt = ?


Skriv et svar til: Bevægelse med Konstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.