Matematik

Har det svært, så please hjælp ...!

22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Vi skal lave en blækregning/ Problemregning ... Og har svært ved de stykke vi skal lave her er et eksempel :

Nielsen skal male en stue som er ca. 5 m lang, 4,6 m bred og 3 m høj.

Hvor mange m2 væg skal han ialt male, når døre og vinduer tilsammen er 6,2 m2 ?

beregn loftets areal. 

Hvordan regner man den ud ???


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2010 af lystig (Slettet)

hvis du sidder i et rum så prøv at sammenligne målene med det rum du sidder i


Svar #2
22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

 Desværre så er jeg meget dårlig , når det kommer til mål af meter ... Så ved desværre ikke hvordan jeg skal sammenligne 


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2010 af mette48 (Slettet)

Der er 4 vægge, der alle er 3 m høje. De 2 vægge er 5 m lange, de 2 andre er 4,6 m lange. Arealet af en væg er højde * længde.

Regn arealet af væggene ud og læg dem sammen. Derefter trækker du de 6,2 m2 fra, så har du arealet der skal males.

Logtets areal er længden af en kort væg * længden af en lang væg.


Svar #4
22. september 2010 af Ukendtkurder (Slettet)

TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK :D


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2010 af kieslich (Slettet)

areal af endevæggene = 2*(bredde af væggen)*(højden af væggen) =

areal af de lange sider = 2*(længden af stuen)*(højden af væggen) =

væg areal = endevæggene + sidevæggene - areal af vinduer = 

areal af loft = areal af gulv.


Skriv et svar til: Har det svært, så please hjælp ...!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.