Fysik

kan ikke finde ud af den her

23. september 2010 af frederikengel (Slettet) - Niveau: B-niveau

en uforsigtig dreng kører på sin cykel med 24 km/t på den vandrette del af en skateboardbane. banen er som et u. han kastes herved op i luften. hvor højt kommer han?

hilsen Frederik


Brugbart svar (2)

Svar #1
23. september 2010 af mathon

24 km/h = (20/3) m/s

       beregn  drengens
                                               Ekin      --->      Epot

                                         (1/2)·m·v2   =      m·g·h

                                          (1/2)·v2 = g·h

                                          h = v2/(2·g)


Svar #2
23. september 2010 af frederikengel (Slettet)

jamen jeg mangler a en vægt for at kunne regne den helt færdig ikk eller er det mig der ikke er med her.

hilsen Frederik


Svar #3
23. september 2010 af frederikengel (Slettet)

du er godt nok stærk i mange ting mathon, det må bare være fedt smiler.

hilsen Frederik


Skriv et svar til: kan ikke finde ud af den her

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.