Matematik

løsning af differentialligninger

25. september 2010 af rnadal (Slettet) - Niveau: A-niveau

for funktionen f gælder at f(4) = 1, samt af f er en løsning til y' + y = 2

bestem f ''(4)

??

help please


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2010 af Andersen11 (Slettet)

Brug differentialligningen:

f''(x) = d(f'(x))/dx

Da y' + y = 2, er y' = 2 -y og dermed y'' = -y' = y-2, så

f''(4) = f(4) - 2 = 1 -2 = -1


Svar #2
25. september 2010 af rnadal (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: løsning af differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.