Matematik

Ligning

26. september 2010 af lene0054 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løser jeg ligningen

5=14x/(-x-7)

Håber nogen vil hjælpe da jeg er lidt på bar bund når det handler om brøker


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2010 af Tyrael (Slettet)

Solve( 5=(14x) / (-x-7), x)

x = -35/19 ≈ -1,84

 


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.