Matematik
Beregn integralet eksakt og med 4 decimaler
Er kommet så langt, at jeg ved jeg skal anvende substitution. Men kan ikke rigtig hitte ud af hvordan den lige skal drejes og vendes. Her er ligningen
∫01 ((e^√x) / √x) dx
Håber i forstår den måde jeg har skrevet det på :)
p.s. Skal helst bruge en fin mellemregning.
Svar #2
28. september 2010 af Danielriis (Slettet)
Men hvordan kommer integralet til at se ud efterfølgende?
Svar #3
28. september 2010 af Andersen11 (Slettet)
#2
0∫1 ((e√x)/√x) dx = (1/2) 0∫1 ((e√x) d(√x) = (1/2) 0∫1 et dt = (1/2) [et]10 = (1/2)(e1 - e0) = (e-1)/2
Skriv et svar til: Beregn integralet eksakt og med 4 decimaler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
