Matematik

Variabler

28. september 2010 af Rafl (: (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan isolerer man a i følgende:

T = Kvadratrodet af 3 divideret med 4 *ganget med a i anden 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Altså T = √3/(4*a2) ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2010 af peter lind

Gang med a2 og divider med T


Svar #3
28. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

#1
 

 Altså T = √3/(4*a2) ?

Ja.


Svar #4
28. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

Hjælp :s


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Så gør du som i #2.

Husk også at tage kvadratroden til sidst.


Svar #6
28. september 2010 af Rafl (: (Slettet)

Kan jeg ikke få mere uddybende hjælp til det?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2010 af Anxyous (Slettet)

 Du har T = √3/(4*a2)

Gang med a2 på begge sider.

T*a2 = √3/4

Divider med T på begge sider.

a2 =√3/(4*T)

Tag kvadratroden på begge sider.

a = √(√3/(4*T))

Så gør du den færdig:

a= √√3/√(4*T)

a = 30,25/(2*√T)


Skriv et svar til: Variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.