Matematik

Bestemmelse af funktionsforskrift for den inverse funktion

28. september 2010 af pem (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber i kan hjælpe :-)

Opgave 4

Bestem for hver af følgende funktioner en funktionsforskrift for den inverse funktion.

a) f(x)=x+2
b) f(x)=2x+3
c) f(x)=-2x+1
d) f(x)=2-4x/3
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2010 af JW09496 (Slettet)

Her er de f -1(x)

Vedhæftet fil:Dok1.doc

Svar #2
28. september 2010 af pem (Slettet)

Tusind tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2010 af JW09496 (Slettet)

Det var så lidt :-)


Skriv et svar til: Bestemmelse af funktionsforskrift for den inverse funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.