Matematik

Hyperbel

05. oktober 2010 af KSJ10 (Slettet)

Hej :-)

jeg sidder og skal finde en funktion af en hyperbel. Kan I hjælpe mig til at finde et RIGTIGT svar??

Silleben:

x      1      2      4      -1      8        ½ 

y      4      2      1      -4      ½        8

JEG HÅBER I VIL HJÆLPE!


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

Funktionen har formen

y = f(x) = a/x

Find a ud fra tabellen. Indsæt et sæt sammenhørende x- og y-værdier til bestemmelse af a.


Svar #2
05. oktober 2010 af KSJ10 (Slettet)

Hvordan finder jeg a ? Jeg er aner ikke hvordan man gør :-(


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#2

Indsæt et sæt sammenhørende (x,y) værdier fra tabellen, f.eks. (x,y) = (1,4), dvs

4 = a/1, hvoraf a = 4.


Svar #4
05. oktober 2010 af KSJ10 (Slettet)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH GUD!

- jeg har haft det én gang, og fatter ingenting. Er du ikke sød at lave det?? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der er jo ikke mere at lave, andet end at samle sammen, hvad du har her.


Svar #6
05. oktober 2010 af KSJ10 (Slettet)

Så gør det :-)

- kan ikke finde ud af det.


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. oktober 2010 af NejTilSvampe

 KSJ10 , tag dig sammen og lad vær med at tage den hjælp du for forgivet. 

y = a/x 

a = 4   sæt 4 ind på a's plads i  y = a/x  og hvad får du?


Svar #8
05. oktober 2010 af KSJ10 (Slettet)

y = 4/x ???????


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. oktober 2010 af Andersen11 (Slettet)

#8

Har du overhovedet ikke læst de svar, du har fået? Læs #1 igen.


Svar #10
05. oktober 2010 af KSJ10 (Slettet)

Ja jeg har!


Brugbart svar (0)

Svar #11
05. oktober 2010 af mathon

x og y er omvendt proportionale
da
                 x·y = 4
hvoraf
                    y = 4/x


Skriv et svar til: Hyperbel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.