Matematik

Vektor og ti 89

06. oktober 2010 af Sary (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hey kloge hoveder.

Jeg har problemer med min lommeregner!

Jeg skal regne to normal vektorer gange med hinanden (|a*b| - og så bare vektorer), men jeg ved simpelthen ikke hvordan man sætter vektorer ind på lommeregneren? Jeg har kigget i min matematik bog og der står intet. Jeg har prøvet med norm, men det vil lommeregneren ikke regne ud :(

Håber der er nogen med lidt mere forstand på ti 89 end mig, der vil hjælpe mig ;)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2010 af mathon

...giv et regneeksempel

 du skal have indflettet

      dotP(.........)                                  (prikproduktet = skalarproduktet)


Svar #2
06. oktober 2010 af Sary (Slettet)

 Har vedhæftet en fil ;)

Vedhæftet fil:9-08.docx

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2010 af mathon

              Define n = [3,5]           
  
              Define m = [-5,3]                                  husk kantede parenteser til vektorer

              dotP(n,m) =


Svar #4
06. oktober 2010 af Sary (Slettet)

Det virkede! Tusind tak! :D


Skriv et svar til: Vektor og ti 89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.